Potrawy
Data dodania: 1 września 2015

Pikantny krem z oberiby, jajko, chips boczkowy - sezonowo


Doskonała zupa z ciekawymi dodatkami. Popularna zupa z młodej kalarepy zyskała nowe oblicze: podana w formie aromatycznego i pikantnego kremu z dodatkiem długo gotowanego żółtka i chipsa z boczku, zaskoczy niejednego smakosza. Zupa podawana jest w okresie wiosenno-letnim, zaś jesienią zastępują ją pikantny krem z bani.

Zupę serwuje Restauracja Hotelu Styl 70***, która znajduje się na Szlaku Kulinarnym Śląskie Smaki.


Szlak Kulinarny Śląskie Smaki
Częstochowa
Dwupoziomowy lokal kusi własnym produkowanym na miejscu piwem oraz wyjątkową kuchnią z kultowymi już daniami regionalnym... więcej>>
Częstochowa
Restauracja znajduje się w samym centrum miasta, w zabytkowych piwnicach Ratusza Częstochowskiego.
Kroczyce
Zajazd położony w malowniczej scenerii Jury Krakowsko-Częstochowskiej oferuje dania kuchni staropolskiej, jurajskiej i m... więcej>>
Wyszukiwarka atrakcji