Potrawy
Data dodania: 1 września 2015

Podwędzany filet z karpia goczałkowickiego, piklowane warzywa


Filet z karpia podwędzany jest pod szklanym kloszem, dzięki czemu zaraz po podaniu zyskuje wyjątkowy aromat. Zestawienie go z piklowanymi warzywami oryginalnie zaostrza potrawę.

Danie serwowane jest w Restauracji Hotelu Styl 70***, która znajduje się na Szlaku Kulinarnym Śląskie Smaki. 


Szlak Kulinarny Śląskie Smaki
Częstochowa
Dwupoziomowy lokal kusi własnym produkowanym na miejscu piwem oraz wyjątkową kuchnią z kultowymi już daniami regionalnym... więcej>>
Częstochowa
Restauracja znajduje się w samym centrum miasta, w zabytkowych piwnicach Ratusza Częstochowskiego.
Kroczyce
Zajazd położony w malowniczej scenerii Jury Krakowsko-Częstochowskiej oferuje dania kuchni staropolskiej, jurajskiej i m... więcej>>
Dąbrowa Górnicza
Restauracja Zagłębie Smaku znajduje się na pierwszym piętrze hotelu Holiday Inn w Dąbrowie Górniczej.
Wyszukiwarka atrakcji