Data dodania:  2016-06-06

Przedstawiamy jury, które  wybrało najlepsze tegoroczne śląskie smaki.

Drużyny amatorów oceniali:

- Renata Bielesz - propogatorka góralszczyzny i kuchni naturalnej, właścicielka gospodarstwa agroturystycznego "Na Połomiu" w Istebnej
- Krzysztof Zielonka - nauczyciel w Zespole Szkół Ekonomicznych im. O. Langego w Wodzisławiu Śląskim
- Michał Bałazy - vloger, kucharz

Drużyny profesjonalistów oceniali:

- Krzysztof Peć (przewodniczący) - szef kuchni hotelu Best Western w Katowicach (Szlak Kulinarny Śląskie Smaki)
- Paweł Wójcik - szef kuchni, Prezes Śląsko-Jurajskiego Stowarzyszenia Kucharzy
- Marcin Czubak - szef kuchni, Restauacja Spacerowa 21 w Mysłowicach

Drużyny szkół gastronomicznych oceniali:

- Gustaw Kwapich (przewodniczący) - szef kuchni restauracji hotelu Diament Arsenal Palace
- Tomasz Nowak - przedstawiciel firmy Weindich Centrum Wyposażenia Gastronomii, inicjator Kuźni Śląskich Talentów
- Bartłomiej Kamiński - smakosz, członek Zarządu Śląskiej Organizacji Turystycznej

Twoja ocena:
Ocena: 0.0 (Oddano 0 głosy)
Wyświetlenia:  27