W skrócie o IX Festiwalu
Дата добавления: 8 апреля 2016

W skrócie o IX Festiwalu


Jak co roku drużyny profesjonalistów, amatorów i szkół gastronomicznych rywalizowały w konkursie kulinarnym. O tytuł Eksperta Śląskich Smaków i statuetkę złotego, srebrnego i brązowego durszlaka ubiegało się 18 drużyn. Odwiedzający mieli możliwość skosztowania dań serwowanych przez restauracje znajdujące się na Szlaku Kulinarnym "Śląskie Smaki". Ponadto miały miejsce liczne koncerty, warsztaty i animacje dla dzieci. Imprezę zakończył występ Zespołu Pieśni i Tańca "Śląsk".


Fotoreportaż z festiwalu
  • IX Festiwal1
    - - - - -
  • IX Festiwal2
    - - - - -
  • IX Festiwal3
    - - - - -
  • IX Festiwal4
    - - - - -
  • IX Festiwal5
    - - - - -
  • IX Festiwal6
    - - - - -
  • IX Festiwal7
    - - - - -
  • IX Festiwal8
    - - - - -