Блюда
Дата добавления: 28 июня 2017

Hekele


Składniki:

  • 6 filetów śledziowych w oleju
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 4 ogórki kiszone
  • 2 cebule
  • musztarda
  • pieprz

 

Opis przygotowania:

Składniki pokroić w kostkę, doprawić do smaku i zmieszać. Potrawę podawać jednoporcjowo, na płaskim talerzu z grzanką.

 

 

Potrawa została sporządzona przez Kuchnię Gminnego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Koszęcinie podczas XII Festiwalu Śląskie Smaki, który odbył się w 2017 r.
w Koszęcinie.


Маршрут кулинарный "Силезские Вкусы"
Częstochowa
Two-storey restaurant tempts with its own beer and exceptional cuisine with well-known regional dishes such as buttermil... Больше>>
Częstochowa
The restaurant is located in a city centre, in historic cellars of City Hall.
Częstochowa
The beginning of the restaurant operation Złoty Garniec Inn is 2013. From the very beginning, the restaurant owners focu... Больше>>
Kroczyce
The restaurant is located in a picturesque area of Krakow-Czestochowa Upland and offers traditional Polish, Jurassic an... Больше>>
Поиск достопримечательностей