Wyszukiwarka - Potrawy
Liczba elementów: 226
Winna kaczka/pomazane kluski/modra
Tartaletki serowo-makowe z frużeliną wiśniową i kruszonką
Smażony sandacz z lokalnych stawów z pęczotto na wywarze z kiszonych ogórków, chipsem z boczku i piklowanym ogórkiem
Konfitowany schab z kością z sosem z zielonego pieprzu, młode ziemniaki i młoda zasmażana.
INTENSYWNA BARWA ZIELONEJ “ŁĄKOWEJ” SAKIEWKI NADZIEWANEJ DUSZĄ BESKIDU CZYLI PSTRĄGIEM Z WIŚLAŃSKIEGO POTOKA I DOMOWYM BUNCEM, PODANE NA ZIEMISTEJ SŁODYCZY PIECZONEGO BURAKA.
PRÓBA UCHWYCENIA ISTOTY LASU W POSIEKANEJ DELIKATNEJ POLĘDWICY Z JELENIA DOPEŁNIONEJ CHRUPIĄCYMI SKWARKAMI, KTÓRE RÓWNOWAŻY KWASOWOŚĆ DOMOWEGO OGÓRKA KISZONEGO A CAŁOŚCI DOPEŁNIA HARMONIA MARYNOWANEGO BOROWIKA Z WIŚLAŃSKIEGO LASU.
Comber jagnięcy w demi glace z smardzy z puree z ziemniaka, jagody kamczackiej i lawendy z młodą marchewką, szparagami i pomidorami koktajlowymi.
Rolada wołowa z domowymi kluskami i czerwoną kapustą
Żurek z wędzonymi żeberkami, ziemniakami i chlebem
Kopytka, zielone szparagi, brązowe masło, pesto z młodej kapusty, puree z kurek, polski parmezan
Zupa z bryndzy - krem z pieczonego ziemniaka i pora z bryndzą, kaczką i piklowaną kapustą
Tatar z polędwicy wołowej z kruszonką, kremem lubczykowym i wędzonym kawiorem ze pstrąga